sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Sydämellistä



Tämä postaus on vastaus peräti kahteen haasteeseen. Silmukan saalistus- ja Pipon ytimestä-blogien helmikuun haaste on S Y D Ä N. Samoin oli ystävänpäiväperjantain veivin aihe.

Ensin mainittuun ajattelin vähän jotain muuta, mutta perjantai-iltana työviikon jälkeen teki mieli vain tekaista itselle jotain nopeaa tästä kankaasta, joka on jo sellaisenaan sydämellinen. Kaava on onion-muokkaus, piirsin helmasta tuollaisen pussittavan. Tuli vähän turhankin pitkä ja massiivinen, mutta kyllä minä tästä tykkään.
 

Teemaa kunnioittaen leikkelin mekkoon sydämenmuotoisen taskun. Ruskeaa trikoota en löytänyt, joten tein taskun tavan puuvillasta. Hyvin onnistui näinkin. Taskun yläreunaan laitoin somisteeksi ricrac-nauhaa.



Koska jo aiemmin innostuin tuubihuivien suristelusta, tähänkin tein sellaisen. Tämä on aiempia pidempi, jotta toimii irtokauluksena ja peittää mekon pääntien. Tytär, 5 vee, huomasi heti että sydämet ovat nurinpäin... Nooh, puetaan seuraavalla kerralla oikein.



Lyhyitä pitsinpätkiä jää aina pyörimään nurkiin, kun eivät ne oikein riitä mihinkään. Ompelin nyt yhden niistä mekon olalle koristeeksi.



ps. Muistakaahan edellispostauksen arvonta. Yksi tämmöinen tuubihuivi on jo tulossa arvontavoitoksi, vielä muutama lukija niin ompelen teille toisenkin. :)


Kaava:
Onion 2035 muokattuna

Kankaat:
Fall in love-trikoo: Pehemia
Pilkku-puuvilla: Fabriina (?)


8 kommenttia:

  1. Ihania yksityiskohtia!
    Minulla tuo kangas odottelee vielä lopullista inspiraatiota

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marjo! Minä olen yrittänyt kulutella näotä vanhoja ihanuuksia varastoista, että saisin tilaa uusille. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko! :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen ja tervetuloa mukaan taas ensi kuussa! :)

    VastaaPoista
  4. Onpa kauniit yhteensopivat värit mekossasi. Turkoosi ja suklaan ruskea sopivat erinomaisesti yhteen. Tuo yhdistelmä on yksi suosikkiväreistäni.

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Minäkin tykkään. Ruskea yksinään ei ole yhtään minun värini, mutta turkoosiin/siniseen yhdistettynä se sopii. Ruskeat leggingsit kun vielä saisin. :)

    VastaaPoista
  6. Ihana mekko ja söpö tasku! :) Kiitos miunki puolesta kun osallistuit!

    VastaaPoista
  7. Kiitos! Kiva kun järjestätte. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)